Nuorodėlės

Senokai nedėjau čia visokių įdomių nuorodų, o tai juk puikus būdas sudaryti įspūdį, kad blogas gyvas :D Taigi štai pora:

„Gamtinės dujos“, toks mėgstamas pašiepti pavadinimas, įgavo naują, gana tiesioginę prasmę… Nieko daugiau, nei tai, kas parašyta tame straipsnyje, nežinau, o mano nuomonė gana dvejopa. Iš vienos pusės tai yra gerai, aktyviai kovojama su energetine krize, ir pasiektas kažkoks galbūt svarbus lūžis. Iš kitos pusės, esu įsitikinęs, kad geriausias ir teisingiausias būdas su ta krize sukovoti yra priversti žmoniją pakeisti mąstymą ir vartojimo bei gyvenimo įpročius, o šita išeitis to tikrai nedaro.

Aš visada žinojau, kad moterys yra ne tik visų pasaulio problemų priežastis, bet ir pasaulio išsigelbėjimas, tik niekad nemaniau, kad tas išsigelbėjimas bus toks. Kitas panašus dalykas yra aprašomas čia (man, kaip tolkinistui, idėjiškai neteisingas, bet jo naudingumo paneigti neįmanoma). Taip pat esu skaitęs, tik dabar nerandu nuorodos, apie savaime nuo judėjimo pasikraunančius mp3 grotuvus ir mobiliakus. Neabejotinai naudingi dalykai.

Laiqualasse

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.