Tarptautinė tolkinistinė viktorina

Vengrijoje yra tokia nuostabi tolkinistų organizacija, Magyar Tolkien Társaság, kurie jau aštuonerius metus rengia tolkinistinę viktoriną, skirtą (daugiausiai) moksleiviams. Sulaukia kelių šimtų dalyvių, kurie pusę metų sprendžia įvairias užduotis, susijusias su Tolkinu ir jo kūryba.

Šiemet pirmą kartą rengiamas ir tarptautinis turnyras. Jame dalyvauti gali visi norintys 15-35 metų amžiaus žmonės (ir hobitai, dvorfai, elfai bei kiti). Turnyras yra atskira viktorinos kategorija, pavadinta „Quendi“ (taip kvenjiškai įvardijami visi elfai). Registracija vyksta iki rugsėjo 29 dienos, registruotis reikia el. paštu tlv [eta] tolkien.hu. Pats konkursas vyks nuo spalio iki kovo, jį sudarys keletas ratų. Kiekviename rate gausite užduočių (tai gali būti klausimai, kūrybinės užduotys ir pan.) bei maždaug mėnesį laiko joms atlikti. Sprendimus reikės siųsti el. paštu tolkienlevverseny [eta] gmail.com. Konkursas „Quendi“ kategorijoje vyks anglų kalba. Daugiau informacijos rasite MTT tinklalapyje. Ten pat rasite ir registracijos formą.

Norėtumėte dalyvauti, bet bijote, kad jums trūks tolkinistinių žinių? Nebijokite, šis konkursas gali būti puiki proga pasigilinti į Tolkiną detaliau ;) Ypač turint omeny, kad laiko užduotims atlikti duodama sočiai, taigi spėsite ir išsiaiškinti, apie ką eina kalba. Be to, dalyvavimas nemokamas, taigi nieko neprarasite :)

Laiqualasse

2 komentarai

    1. Aha, kabutes tingiu dėlioti teisingas, kai rašau tiesiai per blogo sistemą, o ne pirma į Wordą (tas automatiškai sutaiso).

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.