Treji metukai – tai daug ar mažai?

"Mažai!" – atsakytų daug įvairių astrofizikų, nes visiška tiesa, kad mes galvojame apie milijonus ir milijardus metų, tad net ir keli tūkstantmečiai Visatos mastais yra mažytis laiko tarpas. Bet kartais verta pasižiūrėti ne tik į padanges, bet ir į aplink esantį pasaulį, o tada supranti, kad treji metai – tai jau daug. Na gal ne žmogui, bet kažkokiai veiklai, ypač savanoriškai ir mėgėjiškai – taip. Tai ta proga sveikinu save su trečiuoju šito blog’o gimtadieniu.

Ačiū visiems skaitantiems, o ypač – komentuojantiems. Be jūsų nebūtų prasmės kažką čia rašinėti. Jūsų dėka tobulėju, imu suprasti, kaip aiškinti visokius dalykus, o nuo to visiems tik geriau.

Per pastaruosius metus pasilikau vienintelis blog’o autorius, kas yra šiek tiek nesmagu, bet ką jau padarysi. Tačiau sugebėjau parašyti net 73 įrašus, iš kurių net 33 – "straipsniai", t.y. ilgos pažintinės rašliavos. Tai gerokai daugiau, nei pernai ir užpernai, o skaitytojams kol kas nenusibodo, tai gal ir gerai :) Ateityje pažadu stengtis nelėtinti tempo, nes idėjų vis dar turiu ir pasidalinti jomis noriu.

Taip pat gimtadienio proga sukūriau konstantai puslapį snukiaknygėje, kur pasistengsiu pranešinėti apie naujus įrašus, reklamuoti ateities rašliavas ir panašiai. Šiek tiek atnaujinau ir pirmą blogo įrašą – jame po kiek laiko gal pridėsiu ir nuorodų į keletą straipsnių ciklų, jei netingėsiu surankioti.

Dar pasinaudosiu proga priminti, kad nors autorius aš čia vienas, bet blogo idėja buvo kolektyvinė, ir visai smagu būtų, jei jis vėl tokiu taptų. Taigi jei jūs esate fizikas/ė (ar kitoks mokslininkas/ė), turite noro ir idėjų rašyti daugmaž populiarinamuosius straipsniukus apie savo mokslo sritį, nepasididžiuokite su manim susisiekti. Būtų malonu sulaukti vieno kito "įrašo-svečio", o gal ir ilgalaikis bendradarbiavimas užsimegztų.

Na gerai, užteks man čia šnekėti, pjaustom tortą ir švenčiam!

Laiqualasse

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.