Tiesiog announcementai

„baik tu vargšes mergaites tolkinistų forume balamūtinti :D“
„entity, tau mokytis reikia, o ne toliau vargšes dievotas tolkinistes balamūtinti :D“
Laiqualasse

    Nusprendžiau painformuoti apie savo laisvalaikiu vykdomus projektėlius.

    Taigis…kaip matote iš citatų, jūsų nenuolankus netarnas nusprendė pasireikšti tolkinistų forume – tiesiog pasitaikė temelė apie dvasias ir panašius dalykėlius, o me, būdamas labai skeptiškai nusiteikęs, kuklus ir šiaip draugiškas žmogus, pasiryžo išaiškint ten bediskutuojančiai liaudžiai, kad visa tai totali nesąmonė :) (Yra dvi nuomonės – mano ir neteisinga). Vietomis gal biški persistengiau(truputukas mano rašliavos buvo pratrinta – ne visiems patinka smurfai pedofilai ir pan. :P ), tačiau rezultate man pažadėta atsiųsti dvasių iškvietimo tutorialą ir papildomos medžiagos apie jas ir pasekmes iškvietėjams. Šį savaitgalį turėčiau gauti. Tada perskaitysim ir bandysim dvasių bijančią liaudį suorganizuoti kokiam seansui, gal dieduko Tolkieno dūšelę pabandyt iškviest ar šiaip ką :)) .

    Antrasis projektukas – bendra idėja  „parodyti, kad ne vien humanitarai ir bibliotekininkės moka diktantus rašyt“ (c) Laiqualasse. Deja, ans negalės sudalyvaut, tai teks man vienam – but i won’t surrender :)) . Turiu omeny nacionalinio diktanto konkursą, kuriame pagal planą bus nuskinti aukščiausi laurai :P .

    Trečiasis bandomas įvykdyt dalykas yra sesijos pabaigimas be skolų, kurios atsidėtų pavasariui ir pakainuotų – kol kas sekas neypatingai, bet jei prireiks, dar turėsiu vasario mėnesėlį pakartotiniams bandymams :) . Blogiausiu atveju jau užsitikrinau, kad univere lieku dar semestrui – beliko du dalykai, kuriuose galiu akademinę skolą užsikalt :P . Don’t worry, be happy, kaip sakė Bobas.

    na ir ketvirtuoju projektuku galima vadinti žmogaus organizmo testinimą – nereguliaraus režimo su bemiegėmis naktimis ir pan. įtaką sveikatai :)) . Sekas neblogai – prie chroniško galvos skausmo ir miego trūkumo jau pripratau, kitų neigiamų poveikių nepastebėta :) . na, dar katinui paros režimas visiškai išsiderino, tai kai bandysiu aš po sesijos prie normalaus grįžt, veikiausiai bus problemų. Tada tyrinėsim, kaip organizmas atsistato – tiek žmogaus, tiek ir kito gyvūno :) .

    Po teisybei, vykdau ir daugiau projektų, ale apie juos šįkart nutylėsiu :P …

    Random malonus faktelis – šiandien darbe man LCD monitorių vietoj kineskopinio griozdo išrašė :)) . Tikslių matavimo prietaisų neturėdamas, apytiksliai įvertinau įstrižainę kaip 19 colių (su tikimybe būti septyniolikos) – vaizdelis dar ir koks :) .

    Mano geros nuotaikos proga – anekdotėlis aka LotR’o priešistorė:
    – Džonai, kur tavo sužadėtuvių žiedas?
    – Brangioji, tu nepatikėsi…

    Dėkui už dėmesį ir ramių blusų, jei jūs naktimis dar miegate ;) . Manęs mokslai laukia ir nesulaukdami kaukia…
    Stay tuned.

Entity, ze Big Projector, hehe.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.