Viskam būna pirmas kartas…

There are some things so serious you have to laugh at them.
Niels Bohr

 

Rašyti įžangas, pradžias, įvadus, abstraktus bei kitokias uvertiūras visada yra sudėtingiausia bet kokio kūrinio dalis. Ironiška, tačiau parašyti pastarąjį sakinį buvo visiškai nesunku. Bet aš ne apie tai.

 

Prieš jus – daugmaž keturių fizikų kreivos vaizduotės rezultatas. Idėja, kilusi iš dalies dėl to, kad turim per daug darbų ir norim jų kiekį dar šiek tiek pasididinti; iš dalies dėl to, kad įrodytumėm patys sau, jog galim kažką parašyti; ir dėl įvairių kitų priežasčių, kurių čia nerašysim, nes net ir patys jų nesuprantam. Labai gali būti, jog viską mesim, parašę penkias žinutes, bet tikėtis juk galima visada, tiesa?

 

Jei visgi šis internetoraštis bus pildomas daugmaž reguliariai, tikėtis čia galite daug ko. Pirmiausia – fizikos, ir visko, kas su ja kaip nors susiję. Kas bus konkrečiau – palauksim ir pamatysim. Taip pat – atsitiktinių pamąstymų apie Magic: the Gathering, RPG žaidimus, fantastiką, tolkinizmą, perumovizmą, kokius nors kitokius –izmus, kompiuterius, kompiuterinius žaidimus, istoriją ir šiaip gyvenimą.

 

O trumpiau tariant – sveiki atvykę, jei atvykote. Skaitykite ir baisėkitės.

 

 

If, by any chance, we ever get an international audience, this may prove useful, so let it be.

 

This idea of four weird physicist minds was born for many reasons. If may very well be that it will die after five messages in the weblog, but it never hurts to try.

 

If this weblog actually goes anywhere, you can expect many things in it: predominantly about physics and all things related to it; but also Magic: the Gathering, RPG games, science fiction, fantasy, tolkienism, perumovism, many other –isms, computers, computers games, history and just life in general.

 

Some posts may be duplicated in English.

 

In short – welcome aboard.

 

 

Laiqualasse

Entity

Nibennon

Phantom

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.